• Wedstrijdverslag 19 september Ritola 1 - CSL 1

De winst van vorige week kreeg geen vervolg

Zaterdag 19 september moest het eerste team van KV CSL richting Zuidlaren om het tegen Ritola op te nemen. Na twee keer verlies en 1 keer winst zou het mooi zijn om van deze, weliswaar geduchte tegenstander, 2 punten te pakken.

Ritola wist vrij snel uit een strafworp de 1-0 te maken, maar de gelijkmaker zat er ook zo maar in. Daarna was het Ritola die wel wist te scoren in tegenstelling tot CSL. Na ongeveer 20 minuten gespeeld te hebben wist CSL het weer spannend te maken door 8-7 op het scorebord te zetten. Net voor rust maakte Ritola nog de 9-7, wederom uit een strafworp.

Na rust bleef het nog een hele tijd 9-7 waarbij CSL het betere van het spel had. Maar het waren de tegenstanders die na 10 minuten het eerst de korf vonden. Zij wisten de kansen te benutten en liepen verder uit tot 12 ?? 7. De Britsumers kregen wel kansen, maar kwamen niet tot scoren. Bovendien werden er te veel plaats fouten gemaakt. Ongeveer 10 minuten voor het einde vond CSL het gat van de korf weer. Maar dat was te laat om de spanning er weer in te brengen. De scheidsrechter floot af bij de stand 17-12.

Ondanks dit verlies gaat CSL vol goede moed en strijdlust op naar de volgende wedstrijd tegen Oerterp/VKC 1.