• Wedstrijdverslag 12 december 2015 CSL E1 - DFD E1

De E1 heeft zaterdag 12 december tegen DFD E1 gewonnen met 6-5! Ons team bestaat uit Milton Bakker, Ynze Detmer Boonstra, Irene Roorda, Erwin Struiksma en Myrthe de Valk. De eerste minuut scoorde Irene een punt 1-0 dus de wedstrijd begon goed maar meteen erna scoorde DFD ook een punt. Gelukkig scoorde Irene de 2-1 maar ook toen scoorde DFD een punt en ging de wedstrijd gelijk op. Toen was DFD even scherper en scoorde de 2-3 en was het tijd voor pauze en een peptalk van onze coach Pieter Koehoorn. Na de pauze konden we er weer tegenaan en scoorde Irene de 3-3. Myrthe scoorden een punt en daarna ik en dus stond het 5-3. Een mooie voorsprong die we vast moesten houden maar helaas scoorde DFD weer 2 punten en stond het weer gelijk. Gelukkig scoorde ik 1 minuut voor het einde van de wedstrijd het winnende doelpunt. De laatste minuut moesten we zorgen dat wij in balbezit bleven en dat lukte. Yes, 6-5, de wedstrijd gewonnen!!!