• Wedstrijdverslag 21 mei 2016 Harich D1 - CSL D1

Vandaag konden we kampioen worden in de 1e klasse maar dan moesten we wel winnen van Harich D1. Na een lange autorit kwamen we aan op het sportveld van Harich. Nog even inschieten en toen begon de kampioenwedstrijd.

We kwamen al snel met 0-7 voor daarna werd de 1e door Harich gemaakt.

Na een goede eerste helft stond CSL 1-9 voor in de pauze. Toen de tweede helft begon was CSL goed op dreef. Harich scoorde in de 2e helft 2 keer en wij 10 keer!!!!! In de laatste 5 minuten scoorde CSL zelfs 3 keer!!!!! Toen de scheidsrechter aangaf dat het nog 1 minuut was, dachten we allemaal YES!! De stand was toen 3-19. En toen was het zover: de scheidrechter floot af!

KV CSL D1 IS KAMPIOEN!!

Na de wedstrijd gingen we met z’n allen naar de Mac Donalds. We kregen van Peter en Tiemen en Mac Flurry

Het was heerlijk en heeeeeeeeeeel gezellig!!!

Het was een geweldig seizoen: Peter, Tiemen en natuurlijk onze teambegeleider Tjalling BEDANKT!!