• Wedstrijdverslag 19 november 2016 Hoogkerk/Nanka Diamond Tools 1 - CSL 1

    CSL verliest van een scherper Hoogkerk

    Afgelopen zaterdag is het eerste team van CSL er niet in geslaagd om bij de uitwedstrijd te winnen van KV Hoogkerk. Bij het arriveren in Groningen hoorden de spelers dat het tweede van CSL in een spannende slotfase van De Parabool 2 heeft gewonnen. Dit gaf het team extra motivatie om de overige punten ook mee te nemen vanuit het Groningse.

    Tot een stand van 5-5 is de wedstrijd in Hoogkerk gelijk op gegaan. Daarna wist CSL niet meer aan te sluiten. Bij een stand van 13-10 in de rust was nog van alles mogelijk om de wedstrijd om te draaien, hier begon CSL ook goed aan door meteen de eerste treffer na de pauze te scoren. Maar na twee scores op rij van Hoogkerk begon het gat te groeien. Bij een eindstand van 22-18 floot scheidsrechter Albert Schopman voor het eindsignaal.

    Hoogkerk schoot van afstand veel (raak) zonder rebound. Dit dynamische spel wisten de Britsumers niet te stuitten.
    Waar CSL over het algemeen een basis heeft van een degelijke verdediging, ontbrak dit afgelopen zaterdag in de wedstrijd. De tegenstanders kwamen te gemakkelijk tot scoren.

    Ookal is dit een tijdelijke tegenslag, CSL zal komende week vol frisse energie ten strijde trekken tegen De Waterpoort uit Sneek. We nodigen je van harte uit om de gehele selectie in It Gryn in Stiens aan te moedigen naar de overwinning!