• Wedstrijdverslag 26 november 2016 CSL 1 - De Waterpoort 1

    Zaterdag 26 november 2016 moest het eerste team van CSL aantreden tegen de Waterpoort 1 uit Sneek. Deze week was de balsponsor AH Wassenaar Albert Heijn uit Stiens.

    Het tweede team had een prachtige overwinning behaald op Heerenveen 2 en het is was voor CSL 1 zaak om de punten ook in Stiens te houden. De wedstrijd begon goed, Gwen zette vrij snel de 1-0 op het scorebord. Waterpoort kon aanhaken maar Wimer Schievink wist de voorsprong met zijn vak uit te breiden naar 3-1. Het feest was echter niet van lange duur. Waterpoort kwam goed in hun spel en wist een 3-6 voorsprong te creëren. CSL creëerde wel kansen maar ze vielen net niet. Na over en weer scoren wist Waterpoort een gat te slaan van 4 doelpunten naar 6-10. Gelukkig wist Pieter Koehoorn de ruststand nog op te liften naar 8-10, waardoor de kansen van CSL zeker nog niet waren verkeken voor deze wedstrijd.

    In het eerste gedeelte van de 2e helft wist Waterpoort hun voorsprong continu te behouden tot een 11-14 voorsprong. Echter hierna werden de goede aanvallen van CSL eindelijk beloond en wist CSL door doelpunten van Erik, Henry en Josje terug te komen tot 14-14 en zelfs op 15-14 de voorsprong te pakken. Het tij was aan het keren. Elisabeth brak door en zette zo CSL op deze voorsprong. Helaas had dit terug komen ook de nodige energie gekost, waardoor de Waterpoort kon bijblijven en zelfs nog op een 15-16 voorsprong kwam, het zal toch niet!

    Gelukkig wist Henry de score nog gelijk te trekken naar 16-16. Gezien het verloop van de wedstrijd geen verkeerde uitslag voor CSL 1. Het spel was zeker niet slecht, echter er miste wat geluk en zuiverheid in de afronding, het zit er wel aan te komen!! Tot volgende week in Oerterp, dan speelt CSL 1 haar wedstrijd om 19.15 uur tegen Kv Oerterp 1, komt allen kijken, we kunnen jullie steun hard gebruiken!

    Groeten Josje