• Wedstrijdverslag 21 januari 2017 CSL 2 - De Parabool 2

Op zaterdag 21 januari mocht CSL 2 aantreden tegen de Parabool 2. Omdat CSL 2 helaas vorige week niet kon winnen in Gorredijk was dit een belangrijke wedstrijd. Er was nog van alles mogelijk in de poule, maar één ding was zeker, er moest vandaag worden gewonnen. De vorige keer dat beide teams tegenover elkaar stonden, was de eindstand 18-19 voor CSL 2.

Om 13:55 gaf de scheidsrechter het begin signaal. In de eerste paar minuten van de wedstrijd wist Ilse en omdraaibal te scoren. CSL ging goed van start en wist op een 4-0 voorsprong te komen. Ook toen wist de Parabool de korf te vinden en leek even mee te gaan scoren. CSL hield voor de rust de score onder controle en ging met een 11-7 de rust in. Na de rust was CSL er op gebrand dit door de zetten. Na de pauze was het Joël die scoorde door middel van een omdraaibal. In de tweede helft leek het erop dat de Parabool terug aan het komen was. Nog even kwam de stand op 16-15 voor CSL. Maar door doelpunten van Boudien en René kwam de stand weer op drie verschil, 18-15. Met nog een paar minuten te spelen speelde CSL rustig het spel uit. In de laatste minuten wist Joël nog een afstand schot te scoren. Na 60 minuten spelen was de eindstand 20-16 voor CSL 2.

Zaterdag 28 januari staat de wedstrijd Heerenveen 2 – CSL 2 op het programma. Deze wordt om 17:45 uur gespeeld in Heerenveen.