• Aankomende Zaterdag CSL Business Club

    Aanstaande zaterdag 4 februari organiseren wij de tweede editie van de jaarlijkse CSL Business Club Avond. Wij nodigen dan al onze zakelijke relaties uit om de wedstrijd van het eerste te komen bekijken. In Matchpoint hebben wij dan een hoek ingericht voor de Business Club waar zij ontvangen worden en waar we na de wedstrijd een borrel kunnen drinken. Ook het eerste team zal na de wedstrijd aanschuiven bij de Business Club zodat onze relaties kennis kunnen maken met de spelers.

    Op de tribune is een klein gedeelte afgezet voor de Business Club. Kom na de wedstrijd vooral allemaal nog even naar de kantine. Er is die avond ook presentatie van de jeugdtrainers, alle ouders zijn uitgenodigd de wedstrijd bij te wonen, het wordt dus gezellig druk! Alhoewel we voor de Business Club een aparte zone hebben ingericht is het goed te laten zien dat CSL een hechte club is met een bruisende derde helft!

    Een goede relatie met onze zakelijke contacten is heel belangrijk voor ons. Ik twijfel er niet aan dat niemand het erg vindt een beetje in te moeten schikken op de tribune om wat extra ruimte te maken voor de Business Club. Om 22 uur is de Business Club afgelopen.