• Wedstrijdverslag 2 februari 2017 Ritola 1 - CSL 1

Op 2 februari zijn CSL 1 en 2 naar Zuidlaren afgereisd om de wedstrijden tegen Ritola 1 en 2 in te halen die op 7 januari hadden moeten worden gespeeld. Na de wedstrijd tegen Waterpoort, wat resulteerde in een gelijke stand, had CSL 1 wat goed te maken. Dit was het moment om dat te doen.

Ritola wist als eerste de stand op 1-0 te zetten, waardoor CSL moest opscherpen. Dit zorgde voor een spannende opbouw waarbij CSL en Ritola gelijk opgingen. Vanaf de stand 7-7 wist CSL uit te lopen door zelf te blijven scoren en Ritola dicht te zetten. Ritola heeft in de eind eerste helft slechts één doelpunt weten te scoren. CSL ging met een mooi voorsprong de pauze in, 8-12. De complimenten moesten nog even wachten tot na de wedstrijd, want CSL 1 heeft nog wel eens een dipje in de tweede helft. Tweede helft begon CSL sterk met de beginbal, waardoor Ritola tijdelijk van de kaart was. Deze klassieker werd namelijk gevolgd door 3 andere doelpunten die de stand naar 8-16 brachten. Het dipje begon in te slaan en Ritola wist zichzelf te herpakken. Toch bleek dit niet genoeg te zijn. CSL heeft 2 wel verdiende punten mee naar huis genomen met een eindstand van 16-20.

In deze wedstrijd hebben alle spelers van CSL 1 met elkaar geknokt. Het was een mooie wedstrijd om te spelen, maar ook een mooie wedstrijd om te zien. Nu moet CSL 1 alleen nog deze stijgende lijn doorzetten.