• Wedstrijdverslag 4 februari 2017 CSL 1 - Oerterp/VKC 1

Zaterdag 4 februari 2017 kwam het eerste team van Oerterp bij CSL op bezoek. Het tweede team van CSL had daarvoor een puike wedstrijd gespeeld teven KVZ 2, een mooie overwinning! Voor de wedstrijd van CSL 1 werden onze sponsoren in het zonnetje gezet en met name de hoofdsponsoren, tevens balsponsor van deze wedstrijd; Weijer Autoschade en Pearle. Wij danken onze sponsoren voor hun komst en bijdrage aan deze vereniging. Ook werden de jeugdtrainers in het zonnetje gezet.

Scheidsrechter de heer Bruining floot om 20.20 voor het begin van de wedstrijd. In de eerste helft vielen veel doelpunten, zowel CSL als Oerterp schoten met zuiver! CSL wist elke keer op 1 of 2 doelpunten voor te komen, maar telkens wist Oerterp weer aan te sluiten. Tot 11-11 ging de stand gelijk op. Hierna wist CSL de score uit te bouwen naar een 15-12 voorsprong door doelpunten van Wimer, Pieter en Henry. Toch wel lekker met een voorsprong de rust in gaan!

De tweede helft begon met een knap afgeronde doorloopbal van Pauline. CSL wist het voortouw te nemen en houden. Oerterp bleef wel mee scoren, waardoor het gat niet groter werd dan 4 doelpunten. Pas op 24-18 wist CSL de score uit te bouwen naar 6 voorsprong, door doelpunten van Pieter en Erik. Oerterp kwam knap weer terug naar 25-21 maar in de laatste face konden Pauline en Josje CSL nog op een 27-21 overwinning brengen. Een redelijke wedstrijd met goede fases en iets mindere fases. Publiek en sponsoren bedankt voor alle steun en hopelijk tot ziens op 11 februari, dan speelt CSL 1 om 18:50 haar wedstrijd tegen de Walden 1, een echte derby! CSL kan weer naar boven kijken en kunnen uw steun goed gebruiken! Ook voor CSL 2 zijn de punten nog hard nodig, zij starten de wedstrijd om 17.25 uur! Komt hen allen aanmoedigen.