• Wedstrijdverslag 11 februari 2017 CSL 1 - De Wâlden 1

Zaterdag 11 februari 2017 kwam de selectie van De Wâlden op bezoek bij de selectie van CSL. Deze derby’s worden altijd op het scherpst van de snede gespeeld. Het vizier voor zowel 1 als 2 stond absoluut op winnen, want het tweede kan nog naar boven en naar beneden kijken, CSL 1 kan met een goede reeks nog 2e eindigen. Het tweede wist helaas net geen punten te behalen, maar heeft zeker niet onverdienstelijk gespeeld.

CSL 1 begon scherp aan de wedstrijd, het aanvalsvak wist direct een vrije bal af te dwingen. Deze werd afgerond door Pieter. Nog geen 20 seconden later stond helaas de 1-1 alweer op het scorebord. Beide partijen begonnen sterk aan de wedstrijd en de score wisselde van 1 doelpunt voor, naar 2 doelpunten achter. Echter bleef De Wâlden wel het initiatief in het scoreverloop houden. Het gat werd nooit groter dan 2, voor beide partijen. De ruststand was dan ook 14-16 in het voordeel van De Wâlden. CSL zat goed in de wedstrijd en er lagen genoeg mogelijkheden om de wedstrijd binnen te halen.

CSL kwam goed uit de kleedkamer en wist vrij snel aan te sluiten bij De Wâlden door een paar lange degelijke aanvallen. CSL wist zelfs regelmatig op 1 a 2 doelpunten voor te komen in de eerste 20 minuten van de 2e helft.. Echter kon CSL niet de genadeslag uitdelen aan De Wâlden. De Wâlden bleef aansluiten tot er uiteindelijk 28-28 op het scorebord stond, in de laatste minuten wist CSL niet meer te scoren, De Wâlden helaas voor ons nog wel, waardoor er een eindstand van 28-30 op het scorebord stond bij het laatste fluitsignaal. Heel erg jammer voor CSL, maar het was een uitstekende wedstrijd van beide kanten, met een minstens zo goed fluitende scheidsrechter.