• Wedstrijdverslag 7 oktober 2017 CSL F3 - De Waterpoort F1

    Het was al snel duidelijk dat het een wedstrijd zou worden voor  echte bikkeltjes.

    Het was erg koud, er stond veel wind en ook de regen was een spelbreker. Toch hebben we de dames en heer niet horen klagen. Echt voorbeeldig. Voor Femke was het de eerste wedstrijd en ze deed prima mee ( ook de vader van Femke was meteen fanatiek al dacht hij nog wel dat de korf een basket was….). Inzet meer dan voortreffelijk. Onze trainster Denise kreeg vandaag hulp van Sander. Hij heeft zijn stage periode prima doorstaan dus mag in de toekomst vaker aanschuiven in nood.

    In de eerste helft hebben we vijf doelpunten tegen gekregen en hadden we in de laatste minuut bijna de tegentreffer op het bord. Helaas ging het net mis. Sem Noah, Fleur, Femke,Fardau en Naysa hebben echt goed gespeeld. Ze groeien elke week weer verder. Inmiddels wordt er prima verdedigd en werken ze hard. Als de basis goed is volgen de doelpunten vanzelf. In de pauze kregen de spelers wat extra hints van Denise: stap opzij, loop vrij, benen laten staan, ballen sneller gooien  en gooi de bal maar gewoon in de korf……maar…geniet vooral. En zo is het. Tot slot moeten we ons team er af en toe aan herinneren welke kant ze op moeten spelen….. Sem Noah had nog  een trucje: als de verdediger in de weg staat….loop ik gewoon weg….Kijk zo simpel is het. Dankjewel Sem Noah.

    Fleur had het aan het eind van de wedstrijd zo koud dat ze haar handen tijdens het spelen gewoon in de mouwen van de jas hield. Met het weggooien zag je de handjes er weer onderweg komen.   Fardau liet zich niet van de wijs brengen toen de bal vol op haar hoofd kwam…. Gewoon doorgaan dus.  Naysa heeft een gedegen potje korfbal op de mat gelegd. Zo heeft iedereen zich in het zweet gewerkt en was de warme douche na afloop een wel verdiende beloning. Top dames en heer; ondanks de eindstand van 0-9 mogen jullie trots op elkaar zijn, en wij op jullie.

    Vader van Fleur, Karlo