• Wedstrijdverslag 11 november 2017 CSL 2 - Ritola 2

Na een moeizame eerste helft van het veldseizoen, had CSL 2 vandaag haar eerste officiĆ«le  thuiswedstrijd van het zaalseizoen.

In de eerste aanval van CSL werd er al gelijk binnen 1 minuut  gescoord! Jammer genoeg had Ritola direct een antwoord , 1-1.

CSL wist daarna goed uit te lopen tot 5-1 door een paar mooie aanvallen en prachtige doelpunten. Helaas konden ze dit verschil niet vast houden doordat ze de focus wat verloren.

Ritola kwam terug tot 6-5 en met de rust stond het 12-10 voor CSL. De hele eerste helft wist CSL een kleine voorsprong op Ritola te houden maar ze waren zeker aan elkaar gewaagd.

De tweede helft begon goed van 12-10 liep CSL uit naar 16-13. Daarna werd er weinig door hen gescoord en nam Ritola de regie van CSL over ,waardoor er een achterstand kwam van 16-17.

In de laatste 8 min. ging CSL gelijk op van 16-17 naar 19-18. Met nog 3 spannende minuten te spelen liep CSL uit naar 20-18.  Ritola kwam terug 20-19 maar CSL had het laatste woord en wist met 21-19 te winnen van Ritola.

Een mooie, spannende wedstrijd waarbij beide teams zeker aan elkaar waren gewaagd.

De eerste 2 punten zijn binnen! Een mooie start van het zaalseizoen. Volgende week staat er een uitwedstrijd tegen Drachten gepland.