Aanval: Ruben, Bauke, Eveline Rianne en Amarens.

Verdediging: Roan, Pieter, Hester en Aniek.

Wissels: Mitchel en Idwer.

Coaches: Henry en Marcel.

Het was onze eerste officiƫle wedstrijd met een nieuw team en nieuwe coaches.

De wedstrijd begon, het stond erg lang 0-0, zonde! Want wij waren veel beter! Helaas werden bij ons de kansen niet afgemaakt. Zo'n 5 minuten voor de rust maakte DFD een goal. Jammer, maar ja, doelpunt was doelpunt. Gelukkig werd de aanval daarna we gescoord. Ruben gooide er met concentratie een strafworp in. Even daarna was het pauze.

In de pauze werd Mitchel er voor Roan ingezet en Idwer voor Hester.

Toen de 2e helft begonnen was gebeurde er weer een tijdje niks bijzonders, behalve dat wij weer veel kansen kregen en DFD niet. Op een gegeven moment maakte Ruben zijn 2e strafworp, 2-1. Maar helaas maakte DFD direct daarna weer eentje. Toen er gewisseld was van vak, bleef de bal veel in de aanval van DFD omdat het onze verdediging niet zo goed lukte om de bal naar de aanval te brengen. Toen er weer een goede aanval was, werd er een lange bal gegooid op Pieter. De dame van mij (Aniek) ging een springduel aan met Pieter, maar Pieter is lang dus dat verloor ze.

Omdat Pieter de bal gevangen had stond Aniek helemaal vrij. Pieter gooide de bal goed op maat en toen had Aniek een klein kansje gescoord. Huppaaaah! 3-2. Het begon weer wat lekkerder te spelen. Maar helaas had DFD toch weer een puntje te pakken. De rest van de wedstrijd was er niet zoveel bijzonders gebeurd. De uitslag was 3-3, jammer, toch 1 punt.

Doelpunten: Ruben 2, Aniek1.

Geschreven door: Aniek Hansma