• Wedstrijdverslag 12 september CSL E1 - DFD E1

Op zaterdag 12 september moesten we spelen tegen DFD E1, een bekende en goede tegenstander. Het was mooi weer en we hadden er zin in. De eerste helft ging mooi gelijk op. Na een doelpunt van DFD kon Mirthe snel scoren. Opnieuw kwamen we achter maar Irene maakte weer gelijk. Net voor rust scoorde DFD nog een keer.

Na rust kregen we een strafworp tegen die werd benut door DFD en even later scoorde DFD opnieuw en stonden we ineens met 2-6 achter. Toch werd er goed gespeeld en met een mooie doorloopbal maakte Irene 3-6. Ook DFD wist met een paar doorloopballen te scoren en al snel was het, tegen de verhouding in, 3-9. Toen was er gelukkig weer een prachtig afstandsschot van Irene, het mooiste doelpunt van de wedstrijd. Na 4-10 door DFD kon Irene als topscorer met weer een mooie doorloopbal er nog 5-10 van maken.

Een toch erg tevreden trainer/coach Pieter Koehoorn: “een goede pot korfbal, met een tegenstander die net iets verder is dan wij en volgende week revanche !”