• Wedstrijdverslag 11 maart 2017 Mid-Fryslân/Jansma Burdaard E5 - CSL E2

CSL E2 tegen Mid fryslân E5

Het was een spannende wedstrijd. De eerste twee scoorde Feike. Toen scoorde Mirthe.

Daarna scoorde Rutger vier. Willem een, Mirthe een, Willem nog een. 10 – 0 bij rust.

Na de rust was de scheidsrechter even in de war, want toen moesten we op de zelfde kant scoren als in de eerste helft. Gelukkig was het publiek niet in de war en zei het tegen de scheidsrechter. Toen gingen we aan de andere kant scoren. Daarna scoorde Feike, daarna Rutger, daarna Feike weer en dan Rutger weer.

Daarna scoorde Joyce. Daarna weer vier keer Rutger. Daarna Mirthe, dan Rutger, dan weer Mirthe en dan drie keer Rutger. Twee keer Mirthe. Weer Rutger, dan Willem en dan nog een keer Rutger. Uiteindelijk werd het 30 – 0.