• Wedstrijdverslag 15 april 2017 CSL 2 - De Parabool 2

CSL 2 herpakt zich tegen de Parabool

Na de teleurstellende en ruime nederlaag van een week eerder tegen concurrent LDODK 3, heeft CSL 2 zich weten te herpakken. In een wedstrijd met twee gezichten werden de studenten van de Parabool met duidelijke cijfers verslagen.

De trainingsweek voorafgaand aan de wedstrijd tegen de Parabool is er hard getraind om de nare nasmaak van de wedstrijd een week eerder weg te spoelen. Al snel werd duidelijk dat de goede trainingsweek een positieve uitwerking heeft gehad. Het eerste doelpunt liet dan ook niet lang op zich wachten. In het vervolg van de eerste helft waren de doelpunten schaars. Er werden genoeg kansen gecreëerd maar de afronding liet te wensen over waardoor het na een kwartier spelen maar 1-1 stond. Doordat de doelpunten moeizaam vielen ging de thuisploeg zich te veel met randzaken bezig houden. Uiteindelijk werd de rust bereikt met een 3-3 stand.

In de rust werd nogmaals benadrukt dat het zeker niet aan het vertoonde spel lag dat er zo weinig was gescoord. Het was gewoonweg het schotpercentage dat veel te laag was. Met frisse moed werd aan de 2e 35 minuten begonnen. Ook nu liet het eerste doelpunt niet lang op zich wachten. Het verschil met de 1e helft was dat het schotpercentage nu veel hoger was, waardoor het verschil ook snel duidelijk werd in de stand. In een kort tijdsbestek stond CSL op een 10-5 voorsprong. Uiteindelijk werd er, door een goede 2e helft, ruim gewonnen 17-11. Daarmee heeft CSL 2 zich al vroeg veilig gespeeld.

Scores: René Radersma (5), Joël Knuijver (3), Cynthia Mol (1), Lisa Visser (2), Tim Ubbels (1), Job Luinstra (3), Ilse van der Veen (1)