• CSL 1 wint laatste wedstrijd voor de Zaal!

Zaterdag 14 oktober stond de laatste wedstrijd voor de zaal op het programma voor CSL 1. Na 4 teleurstellende resultaten van de afgelopen weken was het belangrijk om punten te pakken. Hiervoor streden het 1e en 2e tegen Victum uit Houten. Helaas kon het 2e de punten niet in britsum houden en verloren met 11-13.

Het eerste begon uitstekkend aan de wedstrijd, na zo'n 10 minuten stonden ze voor met 5-1. Dit begin kon CSL goed vast houden en door een uitstekkende afronding gingen ze de rust in met een 14 -5 voorsprong.

In de 2e helft ging het eerst nog wat gelijk op tot een stand van 18 - 8. Echter kreeg CSL toen de bal niet meer door de korf en kon Victum terug komen tot 18 - 15. Toen kon CSL gelukkig toch weer even aanzetten en de stand op 21 - 15 zetten. Hierdoor was de inhaal slag van Victum gebroken en kon CSL de overwinning over de streep halen bij een stand van 24 - 17.

De teams gaan nu weer de zaal in. met eerst een rustig weekje gaat daarna de voorbereiding voor de zaal weer los. Voor de gehele voorbereiding zie hier.

11 november staat de eerste competitie wedstrijd weer op het programma. Dan komt Ritola in Stiens op bezoek.

Dus kom CSL dan weer aanmoedigen in It Gryn voor een goede competitie start!!